AirWatch magyarországi partnere a Proyet Consulting Kft.



A VMWare felvásárolta az AirWatch-ot


AirWatch megoldások:
  • AirWatch Inbox (saját fejlesztésű konténeres email kliens)
  • AirWatch Secure Content Locker (konténeres tartalom menedzsment)
  • AirWatch Secure Browser (biztonságos, proxyzható böngésző, Intraner eléréssel)
  • AirWatch App Catalog (ellenőrzés alatt tartott 'alkalmazásbolt')
  • AirWatch Workspace (vállalati adatok biztonságos, konténeres tárolása, jailbreak, root észlelés, teljeskörű MDM nélkül)

Mobil eszközök kockázatai vállalati környezetben

A mobil eszközök vállalati alkalmazása egyre gyorsabban terjed, a mobil alkalmazások új távlatokat nyitnak az üzleti hatékonyság területén. A mobileszközök alapértelmezésben kívül esnek az informatika irányítási területén, más szóval - lényegében - ellenőrizetlenek. Ezt a nemkívánatos és magas kockázatot jelentő helyzetet hivatottak megoldani az Enterprise Mobility Management megoldások, amelyeket sokszor MDM (Mobile Device Management) néven is emlegetünk. 

A kritikus üzleti folyamatokat támogató mobil rendszerek, alkalmazások, tartalmak, levelezés csak abban az esetben láthatják el eredményesen feladatukat, ha átfogó mobil menedzsment rendszer felügyelete alatt állnak. 

AirWatch Mobile Device Management (MDM) - támogatott rendszerek

  • Támogatott mobil operációs-rendszerek: Android, Apple iOS, Apple TV, BlackBerry, Symbian, Windows Mobile, Windows Phone, Windows Phone 8, Windows 8 / RT
  • Támogatott asztali operációs-rendszerek: Apple Mac OS X, Windows XP / 7 / 8

AirWatch partnerség, nemzetközi minősítésekkel

Az Enterprise Mobility Management szolgáltatások piacvezető vállalata az AirWatch magyarországi partnerén, a Proyet Consulting Kft.-n keresztül kínálja a mobil eszközök menedzselését megvalósító megoldásokat. 
AW MCM Professional
AW MDM Professional

A Proyet Consulting Kft. munkatársai a tesztelésben és a bevezetésben komoly tapasztalatokkal rendelkeznek, ketten közülük már megszerezték az AirWatch Mobile Device Management Professional és Mobile Content Management Professional képesítéseket.

Szakmai konzultációval, bemutatóval, demo rendszer telepítésével és tesztelésével állunk minden érdeklődő szíves rendelkezésére. 

Érdeklődés esetén kérjük, keresse munkatársainkat vagy lépjen kapcsolatba velünk az Ajánlatkérés lapon keresztül!