AirWatch telepítés és működés támogatásAirWatch partnerség


Az Enterprise Mobility Management szolgáltatások piacvezető vállalata az AirWatch magyarországi partnerén, a Proyet Consulting Kft.-n keresztül kínálja a mobil eszközök menedzselését megvalósító megoldásokat.

AirWatch telepítés támogatás

Cégünk szakemberei szakmai konzultációkkal és folyamatos technikai támogatással segítik az AirWatch rendszer bevezetését a tervezés fázisától a megvalósítás és végső üzembe állítás állapotáig. Egy mobile device management rendszer bevezetése rendkívül komplex folyamat, melyet szakértelmünkkel igyekszünk könnyebbé tenni.

Folyamatos működés támogatás

A rendszer bevezése nem merül ki az AirWatch MDM telepítésével. Ezt követően ugyanis szükség van a rendszer testreszabására, annak az adott szervezet működéséhez igazítására. Szakértőink a vállalat szabályzatai szerint elvégzik a szükséges konfigurációkat, létrehozzák az eszköz és email profilokat, továbbá elvégzik az AirWatch- és egyéb vállalati alkalmazás adatszivárgást megelőző biztonsági beállításait. Magyarországi jelenlétünkkel és szakmai tapasztalatunkkal biztosítani tudjuk a napi működés során esetlegesen felmerülő problémák helyszíni hibaelhárítását és a felmerülő kérdések azonnali megválaszolását.