AirWatch 30 napos Trial telepítésIngyenes 30 napos helyszíni telepítés


A helyszíni 30 napos próbatelepítésünk alatt önnek lehetősége van az AirWatch mobil eszköz menedzsment szoftver teljeskörű megismerésére.

Mobile Device Management rendszer választása

Amennyiben már az MDM rendszer kiválasztása előtti fázisban áll, érdemes a gyakorlatban is kipróbálni az egyes rendszereket, így biztosan a legmegfelelőbbet fogja választani. Az AirWatch lehetőséget biztosít arra, hogy a rendszert 30 napig, korlátozás nélkül kipróbálhassa.

AirWatch Trial ingyenes helyszíni telepítés

Cégünk munkatársai megfelelő minősítésekkel rendelkeznek ahhoz, hogy az AirWatch kipróbálásához szükséges telepítést és konfigurálásokat megvalósítsa, továbbá teljeskörű segítséget tudjanak nyújtani leendő ügyfeleink számára a 30 napos tesztelési időszak alatt. Annak érdekében, hogy a vállalati levelező-szerver, tartalommegosztások, directory szolgáltatások integrációja megvalósulhasson, egy fizikai vagy virtuális szerverre van szükség, melyet a vállalat DMZ hálózatában kell elhelyezni.Munkatársaink feltelepítik és bekonfigurálják az Ön telephelyén az AirWatch szervert, továbbá létrehozzák a szervezete számára a szükséges eszköz-profilokat. Ezekkel a profilokkal valósul meg az eszközök MDM rendszerrel történő menedzselése. A beállításokat követően munkatársaink rövid áttekintést nyújtanak az Admin Console használatáról és átadják Önnek a kezeléshez szükséges dokumentációkat. Így a rendszer azonnal használatba is vehető.

Az AirWatch Trial rendszer telepítésében, konfigurálásában és a tesztelés során felmerülő kérdések megválaszolásában is ingyenesen állunk rendelkezésére.

A Trial igényléséhez, kérjük töltse ki alábbi űrlapunkat! Ajánlatkérő és kapcsolatfelvételi űrlap