AirWatch – mobil tartalom menedzsment



Mi az a DLP (Data Loss Prevention)?


Adatszivárgás elleni védelem, mely rendszerek megakadályozzák a bizalmas információk jogosulatlan használatát és továbbítását.

AirWatch - Secure Content Locker megoldása

A mobil eszközök DLP (Data Loss Prevention) megoldásai között a konténerizáció a legelterjedtebb. Az AirWatch azzal tűnik ki versenytársai közül, hogy a legtöbb népszerű Content Management rendszerrel jól integrálható. AirWatch Secure Content Locker rendszere 33 Content Management rendszerrel működik együtt. A természetesnek számító SharePoint Server-en kívül együttműködik az EMC Documentum, Lotus LiveFiles, IBM Content Manager, és az Oracle Webcenter Content Manager-ével, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Az adatok szinkronizálása AES 256 bites titkosítással, FIPS 140-2 megfelelően történik. A megoldás lehetővé teszi, hogy mobil eszközökről is elérhető legyen a vállalati adatvagyon, mégpedig a lehető legbiztonságosabb módon. A cégeknek kevésbé kell attól aggódniuk, hogy mi történik, ha egy mobil eszköz elveszik, hiszen a rajta levő adatok felett továbbra is tejes kontrolljuk marad. A titkosított adatok nem olvashatók, és ráadásul törölhetők is távolról, miközben a cég Content Management rendszerében továbbra is elérhetők maradnak. Ha kíváncsi arra, hogy az Ön CM rendszerével együttműködik-e az AirWatch SCL, keresse szakértőinket.